Támogatói hozzájárulás

Támogatói hozzájárulás

A KISZ-ház felújításának támogatásait a kivitelezéssel párhuzamosan tervezzük fogadni:

2015. december 15-től 2016. január 31-ig

Az épület részletes állapotfelmérése alapján pontos költségvetési terv készül. Az anyagkiírások tervezésének időszakában főleg pénzbeli támogatásokat várunk, mely a kiviteli tervek készítésének finanszírozását teszi lehetővé. Jelenleg a felújítás megindításához legfontosabb feladat a szakvélemények és tervdokumentációk elkészítéséhez szükséges pénzalap megteremtése. Az első mérföldkő eléréséhez másfél millió forintra van szükség, melynek megléte meghatározza a projekt további sorsát.

2016. január 31-től május 15-ig

Terveink szerint ebben a fázisban már tételes költségvetéssel és anyagkiírással rendelkezünk; és szívesen fogadjuk támogatóink nem csak pénzbeli, hanem természetbeni hozzájárulását is.

2016. május 15-től augusztus 15-ig

A kivitelezés megkezdésének legkésőbbi időpontja. A felújítás érinti az épület tetőszerkezetét, belső és külső burkolatait, a rendelkezésre álló összeg függvényében korszerűsítésre kerülnek az épületgépészeti berendezések, minimalizáljuk a zajterhelést, valamint az épületet befogadóképességéhez mérten a rendezvényekhez igazított bútorzattal szeretnénk ellátni.

Támogatása esetén mind a KISZ-ház felújítását, mind az épület későbbi működését támogatja. Támogatóink választhatnak adományozói vagy szponzori státuszt, utóbbi esetben céljainkat nyilvánosan támogathatja.

 

Támogatás esetén a következő címen várjuk leveleiket:

Nyugat-magyarországi Egyetem

Ügyfélkapcsolati és Tudásmenedzsment Központ

9400, Sopron, Bajcsy-Zsilinszky utca 4.

A projektről bővebben olvashat a www.kiszhaz.nyme.hu, vagy a https://www.facebook.com/kiszhaz/ oldalakon.

Információt a következő telefonszámon is kérhet:
Iszak Noémi +3670/2488-098
Domokos Gábor +3630/4747-608

A támogatásokat az Országos Erdészeti Egyesületen keresztül fogadjuk.
A közhasznú egyesület számlaszáma: 10200830-32310126-00000000

Kérjük, rövid válaszban jelezze a kiszhaz@nyme.hu e-mail címen támogatási szándékát, továbbá kérjük, hogy a támogatás átutalásakor a közleményben a következőt tüntesse fel: „KISZ-ház 2016”
Ha szeretné, hogy cégének logója megjelenjen reklámfelületeinken, küldje el a fenti e-mail címre.